Facultaire Studentenraad

Logo FSR Godgeleerdheid

De Facultaire Studentenraad (FSR) is het aanspreekpunt voor studenten en vertegenwoordigt de studenten bij het faculteitsbestuur. Officieel is het de taak van de FSR om het bestuur advies te geven over 'een goede gang van zaken', studentenvoorzieningen en onderwijsvoorzieningen.
Elk jaar, rondom februari, is het mogelijk om te solliciteren voor een functie binnen de FSR (alle studenten van de faculteit kunnen zich hier voor beschikbaar stellen). Lijkt het je leuk om een belangrijke rol binnen de faculteit in te nemen en meteen je CV op te krikken? Neem dan contact met ons op.

De Facultaire Studentenraad behartigt de belangen van de studenten van de Faculteit Religie en Theologie. Om dit op de juiste manier te kunnen realiseren hebben we de ideeën en meningen van studenten nodig. Heb jij ideeën, problemen of iets anders wat je graag ziet gebeuren of veranderen? Stuur ons dan een e-mail, spreek ons aan in de wandelgangen of laat van je horen via Facebook of Twitter.

Raadsleden


Dinand Eijmael - Voorzitter
Mijn naam is Dinand Eijmael. Ik begin nu aan mijn tweede jaar Theologie. Als student heb ik het afgelopen jaar al flink mogen genieten van onze mooie faculteit en ik zie er naar uit om aankomend jaar de rol voorzitter van onze faculteitsraad te mogen zijn. Het wordt een spannend jaar met veel nieuwe ontwikkelingen: zoals de internationalisering en de herziening van de bachelors. In dit soort grote maar ook de wat kleinere beslissingen hoop ik alle studenten te kunnen vertegenwoordigen. Ideeën en feedback zijn daarom heel erg gewenst. Mocht je een suggestie hebben spreek een van ons drieën vooral aan in de wandelgangen, bij het koffiezetapparaat of op de facebookpagina!

Nico Dijkdrent - Vicevoorzitter
Mijn naam is Nico Dijkdrent. Onderhand zit ik in het vierde jaar van de studie Theologie. Afgelopen jaar mocht ik me al inzetten als praeses van de G.T.S.V. Voetius, komend jaar hoop ik deel uit te gaan maken van de FSR. Ik zie er naar uit om samen met de anderen ons te storten op de thema’s die voor ons liggen. Met z’n drieën gaat het niet, we hebben ideeën, tips, feedback, etc. van studenten nodig om goed te kunnen functioneren! Daarom hoop ik het komende jaar vaak aangesproken te worden door een ieder die wat te melden heeft over het functioneren van onze faculteit. Zelf zal ik me ook inspannen om mijn oren goed open te houden.

Imane Amara - Secretaris
Ik ben Imane Amara, 20 jaar en bachelorstudent Religiewetenschappen en Psychologie. Ik ben ook actief als studieambassadeur bij de faculteit Religie en Theologie en commissielid bij ISA, Islamitische studentenvereniging Amsterdam. Ik kijk ernaar uit om komend jaar deel uit te maken van de Facultaire Studentenraad. Ik hoop samen met mijn collega’s de faculteit nog mooier te kunnen maken. Suggesties en opmerkingen zijn altijd welkom. Aarzel vooral niet om ons aan te spreken!