Gezamenlijke Opening Academisch jaar 2018-2019 PThU en Faculteit Religie en Theologie

04-09-2018

Auditorium

Faculteit der Godgeleerdheid

Overig

Op dinsdag 4 september 2018 vindt de gezamenlijke opening van het academisch jaar 2018-2019 plaats van de PThU &  Faculteit Religie en Theologie.

De bijeenkomst is bedoeld om het begin van het nieuwe academische jaar te markeren en elkaar te inspireren. Dat doen we in een programma met inhoudelijke, interactieve, sociale en informatieve elementen.

De decaan van de faculteit en de rector van de PThU gaan met elkaar in gesprek en Yvonne Zonderop (journalist en auteur van Ongelofelijk, over de verrassende comeback van religie) zet ons aan het denken. |

De internationale studenten presenteren zich en er is aandacht voor de seminaries en internationale partners. Bovendien laten studenten van de PThU en van de VU hun kant zien in twee columns.
Dit alles zal afgewisseld worden met filmpjes en gesprekken met de zaal. Aansluitend is iedereen uitgenodigd deel te nemen aan een lunch.

De inloop met koffie en thee is vanaf 9.30 uur, het programma start om 10.00 uur.
Vanaf 12.00 uur wordt de lunch geserveerd in de ruimte achter de Aula. Tijdens de lunch presenteren de studentenverenigingen zich.

Het programma is voorbereid door een groepje PThU- en VU-collega’s.
We vieren deze opening graag in het bijzijn van alle collega’s, studenten en betrokkenen.
Wij kijken ernaar je daar te ontmoeten!

Je hoeft je niet apart aan te melden.