Scherp aan de wind: Theologie in kerk, academie en samenleving.

05-10-2018

Vrije Universiteit Amsterdam, Hoofdgebouw 02A-00.

Scherp aan de wind: Theologie in kerk, academie en samenleving. Feestelijk minisymposium vanwege het afscheid van prof. dr. Kees van der Kooi, aangeboden door de faculteit Religie en Theologie, in samenwerking met bevriende organisaties.

prof. dr. Kees van der Kooi

Faculteit der Godgeleerdheid

Theologie

Congres / symposium / seminar

Met medewerking van:
• James D. Bratt, Calvin College (Grand Rapids, USA)
• Sophie van Bijsterveld, Radboud Universiteit te Nijmegen
• Arjan Plaisier, ProtestantseTheologische Universiteit (Groningen)

Het minisymposium wordt georganiseerd op 5 oktober van 13.15 tot 15.15 uur in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit te Amsterdam (exacte zaal volgt). Na het minisymposium vindt het afscheidscollege plaats, dat om 15.45 uur in de Aula van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit start.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in P2: Gustav Mahlerlaan 3004 (zie plattegrond). Het tarief bedraagt € 1, – per 17 minuten, een dagkaart kost € 30,-. Informatie en mogelijkheden over parkeren vind je op www.parkerenbijvu.nl.

Openbaar vervoer
De Vrije Universiteit is uitstekend bereikbaar met metro, tram, bus en trein. De campus bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Zuid (ca. 10 minuten lopen).

Aanmelden
Via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-scherp-aan-de-wind-zeilen-minisymposium-vanwege-afscheid-kees-van-der-kooi-45136170501.