Scherp aan de wind: Theologie in kerk, academie en samenleving.

05-10-2018

13.15 - 15.15 uur (aansluitend receptie)

Auditorium Ol2 Labgebouw, Vrije Universiteit Amsterdam

Scherp aan de wind: Theologie in kerk, academie en samenleving. Feestelijk minisymposium vanwege het afscheid van prof. dr. Kees van der Kooi, aangeboden door bevriende kerken en organisaties.

prof. dr. Kees van der Kooi

Faculteit der Godgeleerdheid

Theologie

Symposium / Seminar

Met medewerking van:
• James D. Bratt, Calvin College (Grand Rapids, USA)
• Sophie van Bijsterveld, Radboud Universiteit te Nijmegen
• Arjan Plaisier, ProtestantseTheologische Universiteit (Groningen)

Het minisymposium wordt georganiseerd op 5 oktober van 13.15 tot 15.15 uur in het auditorium van het Ol2 Labgebouw van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Het minisymposium gaat vooraf aan het afscheidscollege en de daaropvolgende receptie om 15.45 uur in de Aula van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit.

Praktische informatie
Het O|2 Labgebouw is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 Amsterdam bereikbaar, afslag S108 (Oud-Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion). Aan het eind van de afrit linksaf op de Amstelveenseweg (richting VUmc/Zuidas/Amsterdamse Bos/Amstelveen), parkeergarage P2/VUmc.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in P2: Gustav Mahlerlaan 3004. Het tarief bedraagt € 1, – per 17 minuten, een dagkaart kost € 30,-. Informatie en mogelijkheden over parkeren vind je op www.parkerenbijvu.nl. Via de lift of trap kom je uit bij de medewerkers ingang van het O|2 Labgebouw, aan de zijde van het ACTA gebouw. Het O|2 Labgebouw heeft twee entrees, de bezoekersingang bevindt zich aan de zijde van De Boelelaan.

Openbaar vervoer
De Vrije Universiteit is uitstekend bereikbaar met metro, tram, bus en trein. De campus en het )l2-gebouw bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Zuid (ca. 10 minuten lopen).

Aanmelden
Via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-scherp-aan-de-wind-zeilen-minisymposium-vanwege-afscheid-kees-van-der-kooi-45136170501.