Theoloog Miroslav Volf bezoekt de VU

09-11-2018

14:00 - 16:30

Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105, Amsterdam Debatcentrum 3D, in het W&N gebouw

Theoloog Miroslav Volf bezoekt de VU

Miroslav Volf

Faculteit Religie en Theologie

Theologie

Congres / symposium / seminar

In zijn lezing getiteld "Visie en transformatie: Het goede leven op pluralistische universiteiten" gaat Volf in op de politieke, sociale en culturele dimensies van het leven aan een universiteit als de Vrije Universiteit. Volf vraagt zich af ‘Wat is het goede leven voor iedereen en wat en hoe kunnen we hier aan bijdragen?’ Studenten worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke seminar dat zal worden gemodereerd door Srdjan Sremac. Deelnemers krijgen tijdens deze bijeenkomst de mogelijkheid om in gesprek aan te gaan met een van de meest relevante en invloedrijke publieke theologen van onze tijd.

Deelname
Voor deelname aan het seminar aan de Vrije Universiteit op vrijdag 9 november, dient u een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres: c.r.van.holland@vu.nl. Het seminar begint om 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd aan de Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105, Amsterdam, in het nieuwe debatcentrum 3D, in het W&N gebouw aan de binnenplaats van de campus. Locatie.

Lees het volledige nieuwsbericht.