Beurzen beschikbaar voor "2e Master" studenten

Ook dit jaar zijn er beurzen beschikbaar voor studenten die hun tweede master willen volgen aan de Faculteit der Godgeleerdheid.

21-02-2018 | 11:22

Ben jij een tweede Master student en wil jij de eenjarige Master Theology & Religious Studies (60 EC) of de driejarige Master Theology & Religious Studies (180 EC) volgen aan de Faculteit der Godgeleerdheid, dan ben je verplicht het instellingscollegegeldtarief van €13.600,- te betalen. De Faculteit der Godgeleerdheid stelt deze tweede Master studenten echter in de gelegenheid om in aanmerking komen voor een ‘beurs tweede Master studenten’. Studenten die de ‘beurs tweede Master studenten’ toegekend hebben gekregen, betalen bij hun inschrijving op 1 september wel het volledige instellingscollegegeldtarief van € 13.600,-, maar ontvangen rond 1 oktober een beurs van € 11.540,- van de Faculteit der Godgeleerdheid.

Eenjarige Master Theology & Religious Studies
Studenten die zich aangemeld hebben voor een beurs voor deze eenjarige Master hebben, wanneer zij de beurs toegekend hebben gekregen, recht op een beurs gedurende één jaar.

Ted Neeley Scholarship
Als je binnen de eenjarige Master kiest voor de specialisatie Media als tweede Master kun je in aanmerking komen voor de Ted Neeley Scholarship, ook deze geeft recht op een beurs gedurende één jaar.

Driejarige Master Theology & Religious Studies
Studenten die zich aanmelden voor een beurs voor deze driejarige Master hebben, als ze de beurs toegekend hebben gekregen, recht op een beurs gedurende drie jaar. Een belangrijke voorwaarde is dat jij in elk opeenvolgend jaar minstens 42 van de 60 EC behaald hebt.

Meer informatie over de voorwaarden en de aanmeldprocedure