180705 Maak met Advalvas kans op een ontmoeting met de Dalai Lama

05-07-2018 | 14:51

De Dalai Lama ontmoeten? Advalvas mag van de faculteit Religie en Theologie vijf VU-studenten blij maken met een zaterdagochtend in de nabijheid van de Tibetaanse geestelijke leider, tevens een icoon in de populaire cultuur.

Op zaterdag 15 september is de Dalai Lama in Amsterdam, om een tentoonstelling over het leven van Boeddha te openen in de Nieuwe Kerk. Op de expositie zijn eeuwenoude boeddhistische kunstwerken te zien, maar er is ook nieuwe kunst, onder andere van de Chinese kunstenaar Ai Weiwei en de Amerikaan Yoko Ono. De faculteit Religie en Theologie is betrokken bij de tentoonstelling. VU-onderzoekers houden onder meer een lezing en schrijven een essay in het kader van het leven van de Boeddha.

Lees verder op de website van Advalvas over hoe je in aanmerking kunt komen voor een ontmoeting met de Dalai Lama!