Nieuw Cursusaanbod Faculteit Religie en Theologie

Niemand is ooit uitgeleerd. Daarom biedt de Faculteit Religie en Theologie een divers aanbod aan cursussen, trainingen en consultatie aan.

22-02-2019 | 11:30

Elk half jaar wordt een nieuwe serie cursussen ontwikkeld en aangeboden. Ondanks het diverse en veelzijdige aanbod zijn alle cursussen van een onmiskenbaar academisch niveau.

Deze nieuwe cursussen zijn geschikt als bij- en nascholing van docenten, geestelijk verzorgers of voorgangers, maar ook toegankelijk en relevant voor een grotere doelgroep geïnteresseerden.

De eerste serie cursusaanbod bestaat uit:

Een ander voorbeeld van een publiekscursus is de cursus 'Knippen en plakken aan de volgende generatie’, over genetische modificatie, de techniek van kiembaanmodificatie en de gevolgen voor het nieuwe leven, in samenwerking met Dagblad Trouw.

Deelnemers betalen per cursus. Tentaminering is niet verplicht, maar certificering behoort wel tot de mogelijkheden. De kosten verschillen per cursus. Zie hier het volledige cursusaanbod.