Nieuwe Theoloog des Vaderlands Samuel Lee een van de sprekers tijdens VU-Lichtjesfeest

Tijdens het eerste Vrije Lichtjesfeest aanstaande maandag 16 december is de nieuwe Theoloog des Vaderlands Samuel Lee een van de sprekers.

12-12-2019 | 11:29

Een aantal sprekers adresseren tijdens deze bijeenkomst het thema licht. Zo zal Kjeld Eikema, directeur van het Laser Lab over licht in de wetenschap spreken. En spreekt VU-alumnus Tanja Jadnanansing van het Stadsdeel Amsterdam Zuid Oost over licht in een maatschappelijke context. Er wordt over licht in een meer persoonlijke en verbindende context gesproken. En samen met Spiritual Care Studente Samira Ibrahiem verzorgd Samuel Lee een korte bijdrage over licht vanuit een religieuze en levensbeschouwelijke context.

Wie benieuwd is naar de nieuwe Theoloog des Vaderlands, zorg dat je maandag vanaf 17:00 uur op het campusplein voor het debatcentrum 3D staat.