Facultaire Studentenraad Religie en Theologie

Logo FSR Godgeleerdheid

De Facultaire Studentenraad (FSR) is het aanspreekpunt voor studenten en vertegenwoordigt de studenten bij het faculteitsbestuur. Officieel is het de taak van de FSR om het bestuur advies te geven over 'een goede gang van zaken', studentenvoorzieningen en onderwijsvoorzieningen.
Elk jaar, rondom februari, is het mogelijk om te solliciteren voor een functie binnen de FSR (alle studenten van de faculteit kunnen zich hier voor beschikbaar stellen). Lijkt het je leuk om een belangrijke rol binnen de faculteit in te nemen en meteen je CV op te krikken? Neem dan contact met ons op.

De Facultaire Studentenraad behartigt de belangen van de studenten van de Faculteit Religie en Theologie. Om dit op de juiste manier te kunnen realiseren hebben we de ideeën en meningen van studenten nodig. Heb jij ideeën, problemen of iets anders wat je graag ziet gebeuren of veranderen? Stuur ons dan een e-mail, spreek ons aan in de wandelgangen of laat van je horen via Facebook of Twitter.

Raadsleden

FSR GGL 2017-2018Rieneke Brand

Mijn naam is Rieneke Brand. Ik ben twee-en-een-halfde-jaars-student Theologie en heb net mijn bachelor Bestuurs- & Organisatiewetenschap in Utrecht afgerond. Dit collegejaar ben ik voorzitter van de FSR van Religie en Theologie. Ik kijk er erg naar uit om mee te denken over de gang van zaken binnen de faculteit en om, waar nodig, een kritisch geluid te laten klinken. Ik wil mijn best doen om daarbij zo veel mogelijk ideeën en opmerkingen van jullie als medestudenten mee te nemen. Mocht jij dus suggesties, opmerkingen of ideeën hebben over de gang van zaken binnen de faculteit, voel je dan welkom om mij, Kirsten of Nick aan te spreken of via onze Facebookpagina (FSR Godgeleerdheid VU) van je te laten horen!

Kirsten van der Ham

Mijn naam is Kirsten van der Ham en ik ben 21 jaar oud. Ik heb inmiddels mijn bachelor Theologie afgerond aan de Vrije Universiteit en de Protestantse Theologische Universiteit en dit collegejaar mag ik beginnen de master Theology & Religious Studies: Peace, Trauma and Religion aan de VU. Hiernaast ben ik dit jaar secretaris van de Facultaire Studentenraad Religie en Theologie. Ik heb inmiddels de nodige ervaring met de faculteit en ben enthousiast om dit jaar aan de slag te gaan om onze faculteit nog mooier te maken en voor jullie klaar te staan!

Nick Everts

Ik ben Nick Everts; bachelor student Theologie, Religiewetenschappen en Filosofie. Dit jaar zal ik de FSR versterken als Vicevoorzitter. Vanuit deze rol geef ik handen en voeten aan mijn passie voor onze faculteit. Ik zal me met name opwerpen als klankboard voor diversiteit, profilering, het Honours Programma en de ontwikkelingen wat betreft de inrichting van de bachelors. Mocht je ergens tegenaan lopen, verbeteringsmogelijkheden zien of gewoon een kop koffie of een biertje willen delen: spreek mij of één van de andere FSR-leden dan aan! Hoe meer input van jullie, hoe beter we het faculteitsbestuur van advies (en constructieve kritiek) kunnen voorzien. Immers, de Faculteit Religie en Theologie is uiteindelijk ook slechts mensenwerk.