Klaar met corona? Neem deel aan het event Freemdom in Lockdown voor VU-studenten

Een serie gesprekken over onze ervaringen en inzichten tijdens corona. 1e sessie op maandag 22 maart.

19-03-2021 | 11:15

• maandag 22 maart
  • 11:00-12:30 uur
  • Deelname gratis
  • Locatie: Zoom
  • Doelgroep: studenten
  • Taal: Engels en Nederlands
  • Meld je hier aan

Iedereen hunkert naar vrijheid en versoepeling in deze lange tweede lockdown. Ondanks alle goede berichten over vaccins, lijkt het einde nog niet in zicht. Wij zijn klaar met corona, maar corona is nog niet klaar met ons. Hoe houden we het vol? Hoe houden we de hoop levend?

Tijdens het online evenement voor studenten ‘Freedom in lockdown’ gaan we met elkaar in gesprek over onze ervaringen en inzichten tijdens corona. Wat brengt deze periode ons, waar vinden we hoop en waar kunnen we op inzetten met elkaar?

Er zijn drie sessies die je kunt bijwonen, met interviews en gesprekken met medestudenten en het College van Bestuur, live muziek en inspirerende woorden van wijsheid uit verschillende wijsheidstradities. Je mag zelf ook actief deelnemen. De voertaal van de sessies is Engels, het gesprek in kleine groepjes zal zowel in het Engels als Nederlands plaatsvinden.

• Sessie 1, maandag 22 maart 11:00-12:30 uur, met Mirjam van Praag (voorzitter VU), inclusief woorden van wijsheid voor iedereen geïnspireerd op Nowruz.
  • Sessie 2, vrijdag 9 april, 15:00-16:30 uur, met Vinod Subramaniam (Rector Magnificus VU), inclusief woorden van wijsheid voor iedereen geïnspireerd op Pesach en Pasen.
  • Sessie 3, vrijdag 23 april, 11:00-12:30 uur, met Marcel Nollen (lid College van Bestuur VU), inclusief woorden van wijsheid voor iedereen geïnspireerd op Ramadan.

Meld je hier aan

We hopen je te zien tijdens een of meerdere sessies!

Hartelijke groet,

Mirjam van Praag
Vinod Subramaniam
Marcel Nollen

We organiseren dit evenement in samenwerking met de Bahá'í-gemeenschap Nederland, Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam, Protestantse Kerk Amsterdam, VUvereniging en Faculteit voor Religie & Theologie VU.